Çağrı Merkezi

Sizi Arayalım

Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Bölümümüz mikroorganizmalar tarafından vücudumuzda meydana getirilen hastalıkların tanı, tetkik ve tedavisi üzerine çalışmaktadır. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümümüzün çalışma alanları arasında bakteri, virüs ve mantar gibi gözle görülmeyen canlıların neden oldukları hastalıkların incelenmesi, tanı, tedavi ve korunma yollarının düzenlenmesi yer almaktadır.

Bölümümüzde ateşle seyreden hastalıklar, soğuk algınlığı, grip (influenza), akut/kronik hepatit A, hepatit B, hepatit C, AIDS (HIV) ve diğer viral hastalıklar, lyme hastalığı, kanser tedavisi sırasında ortaya çıkan fırsatçı enfeksiyonlar, tifo, bruselloz, ishal, besin zehirlenmesi, döküntülü hastalıklar, kemik-eklem ve deri-yumuşak doku enfeksiyonları, seyahat sonrası ortaya çıkan (Dang ateşi, Chikungunya ateşi, Zika virüs enfeksiyonu vb.) tropikal hastalıklar, paraziter hastalıklar, sistemik mantar enfeksiyonları, tüberküloz ve menenjit gibi bulaşıcı hastalıkların tanı ve tedavi süreçleri yapılmaktadır.

Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarımız, poliklinikten başvuran hastalara ve yatırılarak izlenen hastalara 24 saat hizmet vermektedir. Hastalardan alınan örneklerin laboratuvara kabul edilmesi, işlemlerden geçirilmesi ve sonuçlandırılması aşamalarında toplam kalite anlayışına uygun olarak hizmet verilmektedir. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü olarak tüm enfeksiyon hastalıklarının tanı, tedavi ve takibini başarıyla sürdürmekteyiz.

Öne Çıkan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uygulamalarımız

enfeksiyon-hastalıkarı-ve-klinik-mikrobiyoloji

Doktorlar

This site is registered on wpml.org as a development site.