Notice: Undefined index: ebulten in D:\vhosts\reyaphastanesi.com.tr\httpdocs\title.php on line 32

2018 yılı Hastane Acil durum ve yangın tatbikatımızı İl Sağlık Bakanlığından katılan UMKE ekibi ile beraber başarıyla gerçekleştirdik.

2018 yılı  Hastane Acil durum ve yangın tatbikatımızı İl Sağlık Bakanlığından katılan UMKE ekibi ile beraber başarıyla gerçekleştirdik.

2018 yılı  Hastane Acil durum ve yangın tatbikatımızı İl Sağlık Bakanlığından katılan UMKE ekibi ile beraber başarıyla gerçekleştirdik.

Hastane Acil Afet (HAP) planımız çerçevesinde Kurumumuz personeli tarafından tamamlanan hap planın içerisinde yer alan senaryo gereği ilgili personellere önce masa başı acil durum tatbikatı, arkasından uzman ekipler eşliğinde yapılan yangın tahliye tatbikatını hastane içerisinde çıkan yangının söndürülmesi ve tahliyelerinin yapıldığı uygulamalı tatbikatı başarılı bir şekilde tamamladık.

Tatbikatın yapılmasında bize destek veren İl Sağlık Bakanlığı UMKE ekibine Reyap Hastanesi İstanbul olarak teşekkürlerimizi sunarız.